JVA Montage en onderhoud

JVA JVA montage
 

 

Onze hoofdactiviteit is het verzorgen van de montage, service en onderhoud van wasinstallaties voor personenauto's en bedrijfswagens. Al sinds 2008 is JVA een betrouwbare partner hierin van Kärcher BV te Nederland en Kärcher te België. Onze werknemers zijn ervaren en kundig. Ze zijn klantvriendelijk en denken mee met de klant. We geven een goede service zodat bij storingen de stilstand van een machine tot het minimum beperkt blijft. Daardoor hebben we een goede band met onze klantenkring en dat vinden we belangrijk.

Met enige trots vermelden wij dat u sinds kort ook rechtstreeks bij ons terecht kunt voor de aankoop van car- of truckwash. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Jan van Abeelen telefoon +31(0)6 128 58 818.

Verder verkopen wij alle machines uit het professionele gamma van Kärcher. Voor alle toebehoren en onderdelen van deze machines kunt U bij ons terecht. Bij interesse kunt u onze webshop bezoeken. Ook voor eventuele reparaties en service aan Uw Kärcher-machine houden wij ons aanbevolen. Deze kunt u aanmelden via +31(0)6 128 58 818.

Ten alle tijden zijn wij bereid om met U mee te denken om tot een goede oplossing te komen voor uw reinigingsproblematiek.
 

JVA Montage en onderhoud
Adres: Handelsweg 3a
  5527 AL Hapert
   
Mob: ​+31 (0)6 128 58 818
   
   
Email: info@jva-montage.nl